Επικοινωνήστε μαζί μας στο +306943283470

Viber/Whatsapp/Wechat

Η

Μέσω email info@ecoexpert.gr

Τί υπηρεσίες παρέχουμε

Μεσιτικά

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και βρείτε το ακίνητο των oνείρων σας. Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία κατοικιών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

More info

Υπηρεσίες Ανακαίνησης

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματάμε απλά στο να σας βρούμε ένα μέρος που μπορείτε να αποκαλέσετε σπίτι σας, ή έχοντας μία ομάδα από εμπειρογνωμόνων μηχανικών που μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να ανακαινίσετε ή να επαναφέρετε το σπίτι σας. Διαθέτουμε επίσης μια ομάδα δικηγόρων και συμβολαιογράφων που μπορούν να διεκπερώσουν και να ολοκληρώσουν όλες τις διαδικαστικές λεπτομέριες σε  γρηήγορο χρόνο και με ευκολία.

More info

Visa

Δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκδόσετε την ευρωπαική βίζα, μέσα απο το πρόγραμμα

"Permanent alliance".

More info

Η συνεργασία μου με την Κυρια Κωνσταντινα Μπίμπα, ήταν άψογη. Οποιαδήποτε γραφείο κρατική απαίτηση ολοκληρώθηκε άμεσα και η πώληση του Ακινήτου στο Π Φαληρο έγινε χωρίς καμία καθυστέρηση.Η επικοινωνία μας ήταν πάρα πολύ καλή και ήταν διαθέσιμη (τηλέφωνο και ε μαιλ) 24/24.Προτείνω ανεπιφύλακτα να προτιμηθεί από οποιαδήποτε άλλο μεσίτη/εταιρία.

Χαράλαμπος Παπαδάκης

Μηχανικός Company Inc.

Διαπρέπουμε σε

Επίτευξη Στόχων 85%

Οργάνωση 95%

Εκπλήρωση Project 98%

Ικανοποιημένοι πελάτες 85%

WHO WE ARE

Η αγάπη για την περιβαλλοντική προστασία και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ήταν οι θεμέλιοι λίθοι για τη δημιουργία της επιχείρησης EcoExpert τον Ιούλιο του 2009. Το αρχικό κύριο αντικείμενο της επιχείρησης ήταν τα αυτόνομα πράσινα σπίτια. Τότε το πρόγραμμα φωτοβολταϊκά στις στέγες και το πρόγραμμα για φωτοβολταϊκά σε αγρότες προσφέρανε τη δυνατότητα για υλοποίηση των θεωρητικών γνώσεων.

Το αντικείμενο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων  συμπληρώθηκε στη συνέχεια με το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ΄ οίκον, το οποίο αφορούσε ενεργειακές ανακαινίσεις κατοικιών.

Το εν λόγω πρόγραμμα έδωσε τη δυνατότητα της ενεργής ενασχόλησης  με μεγάλο όγκο ακινήτων.  Οι ίδιοι οι πελάτες ζητήσανε κάποια από αυτά τα ακίνητα να ενοικιαστούν είτε να πουληθούν. Έτσι ξεκίνησε ο επόμενος κύκλος εργασιών στο χώρο των ακινήτων με τις μεσιτικές υπηρεσίες.  Η συνεχής εξέλιξη, το μεράκι, ο σεβασμός και η αγάπη οδήγησαν  σε εδραίωση της επιχείρησης στη μεσιτική αγορά.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Λίγα λόγια

Ας το πάρουμε από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον. Από τις προπτυχιακές  σπουδές επέλεξα να εντρυφήσω σε ένα κομμάτι της κοινωνικής οικονομίας. Το επαγγελματικό μου ταξίδι ξεκίνησε το 2007 με την ενασχόληση στον χώρο του περιβαλλοντικού δικαίου της σχολής Νομικών, Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κύριος σκοπός είναι η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η φαρέτρα των επαγγελματικών εργαλείων γέμισε με δύο μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Βιώσιμη Ανάπτυξη καθώς και στο Ευρωπαϊκό Περιβαλλοντικό Δικαίωμα – Η Σύμβαση του Άαρχους.

Μετά από ένα μικρό διάστημα ενασχόλησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αφιερώθηκα στον Ιδιωτικό τομέα στο τμήμα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

0

Πώληση ακινήτων

0

Ενοικίαση Ακινήτων

0

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

0

Ανακαινήσεις